Κύπρος: Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής γυναικών με τη Γεωργία

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Την πρώτη νίκη θέλει να κάνει το σύνολο του Στέφανου Βοσκαρίδη για την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025, με αντίπαλο τη Γεωργία.

Η Εθνική γυναικών της Κύπρου αντιμετωπίζει σήμερα (4/6) στις 19:00 εκτός έδρας τη Γεωργία λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ίδιο αντίπαλο. Το αποψινό ματς διεξάγεται για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της 3ης Κατηγορίας της προκριματικής φάσης του UEFA Women's EURO 2025.

Όπως ανέφερε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Στέφανος Βοσκαρίδης, η προσπάθεια για το καλύτερο συνεχίζεται και θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Τιφλίδα, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση στον όμιλο. Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γεωργία θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Λιθουανία στην Κύπρο στις 12 Ιουλίου και φινάλε στις 16 Ιουλίου εκτός έδρας με τη Λευκορωσία.

Η αποστολή του αγώνα:

Μαρία Ματθαίου, Φιλίππα Σάββα, Μαριλένα Γεωργίου, Μαρία Παναγιώτου, Άντρια Ευστρατίου, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ, Αντριάνα Τσούκκα, Ευθαλία Σιακαλλή, Χαρά Χαραλάμπους, Ειρήνη Μιχαήλ, Ιωάννα Χαννύ, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Άννα Ματσουκάρη, Ελίνα Παναγιώτου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Στεφανία Ιωσηφάκη, Άντρη Βιολάρη, Σάρα Παπαδοπούλου, Έλενα Αριστοδήμου, Andrea Rose Cusick, Σόφη Διονυσίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.