Κύπρος: «Κράξιμο» μετά την «τεσσάρα»-«Εθνική με... μιλλοσφοτζίσματα»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η βαριά ήττα της Κύπρου με 0-4 από το Κόσοβο για το Nations League.

Η απογοητευτική παρουσία της Εθνικής τονίστηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ και ποδοσφαιρικοί παράγοντες καυτηρίασαν την εικόνα της ομάδας που μονίμως είναι κακή.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης ήταν καλεσμένος στον Supersport 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» κι αναφέρθηκε στα θέματα Εθνικών ομάδων μετά και την ήττα της ομάδας από το Κόσοβο.

«Μια από τα ίδια. Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική. Δεν θα σταθώ στο χθεσινό ή προχθεσινό. Είναι πολύ βαθιές οι ρίζες του κακού. Εγώ αν θα αναλάμβανα κάποτε την ΚΟΠ, θα έβαζα μπουλντόζες μέσα. 

Θα τους έδιωχνα όλους. Πρώτα θέλεις τεχνικό διευθυντή, ο κ. Παπαδόπουλος πήγε εξαιρετικά, μας διέλυσε. Έκανε τουρισμό στην Κύπρο. Τώρα αν δεν τον άφησαν ή δεν έκανε, το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Εμείς κάναμε αρκετές προτάσεις. Για να έχει μια εθνική επιτυχία, είναι από τις βάσεις. 

Ομάδα σκάουτινγκ δεν υπάρχει, κριτήρια επίσης, προφίλ της εθνικής πάλι δεν υπάρχει. Η βάση και η προστασία των προπονητών των εθνικών ποια είναι; Μηδέν! Με «μιλλοσφοτζίσματα» θέλουμε να κάνουμε Εθνική», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Νεοφυτίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.