Κύπελλο: Προς αναβολή και το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, διεξάγεται μόνο το Λαμία-Άρης

Στέφανος Αβραμίδης25 Ιανουαρίου 2022

Προς αναβολή οδεύει και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως μετέδωσε στο Metropolis 95.5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει την υπόθεση της αναβολής των αυριανών αθλητικών αγώνων.

Οι αναβολές λόγω εκτάκτων συνθηκών θα αφορούν στις πληττόμενες περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία «Ελπίς» (Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία, Εύβοια).

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας ρεβάνς της Λαμίας με τον Άρη θα γίνει κανονικά, εκτός αν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Όσον αφορά για το αν οι αγώνες του Κυπέλλου μπορούσαν να διεξαχθούν την Πέμπτη (27/1), ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε ότι ο κανονισμός του Κυπέλλου άλλαξε και το αποκλειστικό δικαίωμα αλλαγής ημερομηνιών έχει η επιτροπή Κυπέλλου. Προφανώς η Επιτροπή έκρινε ότι η Πέμπτη δε θα εξυπηρετούσε λόγω συνθήκων που επικρατούν στις πληττόμενες περιοχές.

Για τους αγώνες της SL2, υπάρχουν δήμαρχοι που δηλώνουν αδυναμία τα Δημοτικά γήπεδα να φιλοξενήσουν αγώνες κι αυτό προκαλεί προβληματισμό εν όψει της αυριανής αγωνιστικής, χωρίς να έχει αποφασιστεί κάποια αναβολή. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.