Κύπελλο: Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά ο Πανσερραϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2023

Άλμα πρόκρισης για τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη της επί του Αστέρα με 2-0 στην Τρίπολη. Θυμίζουμε, ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος. 

Οι νεοφώτιστοι παρά τις αλλαγές, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έφυγαν με ένα σημαντικό διπλό, σε ένα γήπεδο όπου το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Τα γκολ για τους Σερραίους πέτυχαν οι Τόμας (38΄) και Σοφιανός (56΄).


Στο 90’ ο Αστέρας σκόραρε με τον Μιριτέλο αλλά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Βαλιέντε στον Κατσίκα, σε μια φάση όπου ο μέσος των γηπεδούχων στεκόταν ακίνητος και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Γκρόζντανιτς (55’ λ. τρ. Καστάνιο), Ατιένθα, Χουχούμης – Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ λ. τρ. Βαλιέντε) – Ζουγλής, Σίτο (46’ Καλτσάς), Κρέσπι (46’ Μπαρτόλο) – Μιριτέλο 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας – Τσαγκαλίδης (6’ λ. τρ. Δεληγιαννίδης), Γκοτζαμανίδης (63’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης – Μορέιρα, Ουεντραόγκο – Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός) - Σοφιανός, Μπαΐροβιτς (63’ Άλεξιτς), Τομάς (83’ Οικονόμου)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.