Κύπελλο: Η έδρα του τελικού και η υποχρέωση της ΕΠΟ

Κώστας Πετρωτός22 Οκτωβρίου 2023

Ήταν λογικό να ψάχνει ο κάθε φίλαθλος πού θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μετά την χθεσινή κλήρωση και υπό αυτό το πρίσμα, η αγωνία του κόσμου είναι δικαιολογημένη και ειδικά των φίλων του ΠΑΟΚ που συχνά-πυκνά βρίσκονται στους δρόμους και υφίστανται ταλαιπωρία.

Ο Αγγελος Δανιήλ, επικεφαλής της επιτροπής διοργανώσεων δήλωσε χθες στο Mteropolis: «Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θα έχει λήξει το θέμα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τις διοικήσεις κάποιων γηπέδων και θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε και πριν τη φάση των «8». 

Ο τελικός πρέπει να γίνει στην Ελλάδα σε ελληνικό γήπεδο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια προβλήματα με πέρσι τι να πω. Ένα προς ένα τα γήπεδα βγαίνουν off. Δεν είναι κάτι επίσημο. Δεν είναι μόνο το Πανθεσσαλικό είναι και άλλα γήπεδα».

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια με συνεχείς μετακινήσεις οπαδών, σταθερό κόσμο στο πλευρό του εντός και εκτός συνόρων. Καιρός είναι να τους λάβει σοβαρά υπόψη η Πολιτεία που τους έχει μετατρέψει σε σύγχρονους περιπλανώμενους που ταλαιπωρούνται στο πήγαινε έλα για να δούνε την αγαπημένη ομάδα τους. 

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν φάει άπειρη πίεση και ταλαιπωρία για να μην μπορούν να αντέξουν ένα ακόμη εκτός έδρας ταξίδι για τελικό, αλλά νισάφι. Δε είναι πολίτες κατηγορίας. Η ΕΠΟ οφείλει να διοργανώσει αυτή την φορά έναν τελικό με κόσμο για να στείλει το μήνυμα ότι μπορούμε, και ότι παρά τους λίγους κακούς, οι πολλοί οπαδοί δεν είναι κακοί, αντίθετα αγαπάνε τις ομάδες τους και το δικό τους έργο σε αυτές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.