Κύπελλο ΕΠΣΜ: Πρόκριση για Ασσηρο, αποκλείστηκαν Ιωνικός και Αγ. Αθανάσιος (δηλώσεις)

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2023


Η Δόξα Ασσήρου νίκησε έστω με 1-0 τον Παύλο Μελά και πέρασε στην οχτάδα του κυπέλλου. Ο προπονητής της Γιάννης Παγώνης μετά τον αγώνα είπε: Παρόλο που το γήπεδο είχε πολλά νερά έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Επαιξαν δύο καλές ομάδες που δικαιολόγησαν την υψηλή βαθμολογική τους θέση στο Πρωτάθλημα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη»

ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου ο ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου καθώς έχασε από την ΑΕ Ευόσμου με 0-2.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παλικάρια μας για το πάθος και την αγωνιστικότητα, που επέδειξαν . Συνεχίζουμε στον αρχικό στόχο μας, της κατάκτησης του πρωταθλήματος με πίστη και εμπιστοσύνη και κυρίως υπερηφάνεια για τον σύλλογο μας και την προσπάθεια, που καταβάλλεται σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Στα πέναλτι έχασε ο Ιωνικός από τον Ιάσονα Αυγής για τον θεσμό του κυπέλλου και ο προπονητής του Βασίλης Καστανιώτης μετά τον αγώνα είπε: Αγωνίστηκαν οι παίκτες και των δύο ομάδων παλικαρίσια σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και δίκαια πήγε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.