Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι «αιωνίων» και ΑΕΚ-Περιστέρι μάχονται για τον τελικό

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2023

Χωρίς την παρουσία ΠΑΟΚ και Άρη διεξάγονται τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κρήτη αφού αμφότεροι «αποχαιρέτησαν» γρήγορα την διοργάνωση. Ωστόσο με δύο μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται το σημερινό (18/2) πρόγραμμα προς τον τελικό.

Αρχικά στις 15:45 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι ενώ δυόμισι ώρες αργότερα στις 19:15 είναι το δεύτερο ζευγάρι, ή αλλιώς το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η «Ένωση» θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ακίλ Μίτσελ και Αϊζάια Μάιλς ενώ στον αντίποδα το Περιστέρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ψάχνει την πρόκριση στον πρώτο τελικό της ιστορίας του.

Στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αν και για τον Παναθηναϊκό εκτός είναι οι Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις. Ο Ολυμπιακός είναι μια σαφέστατα ποιοτικότερη και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ομάδα, ενώ έχει και τον «αέρα» που της προσφέρει το σερί των 10 νικών επί του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, στο Super Cup και την Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.