Κύπελλο Ελλάδας: Ψάχνει το θαύμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Απριλίου 2023

Ο Ολυμπιακός καλείται μετά την σφαλιάρα στη Λεωφόρο να μαζέψει τα κομμάτια του και να ψάξει ένα θαύμα κόντρα στην ΑΕΚ (12/4, 19.30) ώστε να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η Ένωση έχει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα για να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. 

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν στην κανονική διάρκεια με τρία γκολ διαφορά, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Ζοζέ Ανιγκό): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ραμόν – Κασάμι, Χουάνγκ – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού. 

AEK (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πινέδα – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τη ρεβάνς του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Αμιράλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Ελτσίν Μασίγεφ με τον Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.