Κύπελλο Ελλάδας: Κοινή συνέντευξη Τύπου Άρη-Παναθηναϊκού πριν τον τελικό

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν Άρης και Παναθηναϊκός πριν από τον μεταξύ τους μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μια ημέρα πριν από τη σέντρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου (25/5, 20:30) και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, οι προπονητές τους και ένας ποδοσφαιριστής κάθε ομάδας θα τοποθετηθούν μια μέρα πριν τον τελικό.

Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν Άρης και Παναθηναϊκός ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (24/5) στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και από ένας παίκτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο πάνελ μια ημέρα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.