Κύπελλο Ελλάδας: Καρέ πρόκρισης για Ατρόμητο

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Ιανουαρίου 2024

Πανηγυρικά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, σάρωσε με 4-0 τη Λάρισα στο Περιστέρι και τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. 

Τα γκολ για τους Περιστεριώτες πέτυχαν οι Τριμμάτης (39'), Αντζιέλσκι (50'), Τσακμάκης (84') και Βέργος (90+3').

Οι ''βυσσινί'' ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινης κάρτας του Παπαγεωργίου στο 56΄. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων πάτησε στην περιοχή και έπεσε στην προσπάθειά του να περάσει τον τερματοφύλακα, διαμαρτυρόμενος για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως έκανε θέατρο και τον απέβαλε, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Γκονζάλες, Κούεν (67' Κούντε), Καραμάνης (81' Βαλένσια), Τριμμάτης, Βρακάς (67' Ντιρκς), Αντζιέλσκι (73' Βέργος) 

ΛΑΡΙΣΑ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου, Γιανναράκης, Μαϊδανός (63' Παπαδόπουλος), Θωμαΐδης, Πλέγας (63' Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού (63' Νίνο), Μαυριάς (85' Βλιώρας), Όγκμποε (63' Στίνα)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.