Κύπελλο Ελλάδας: Για την πρόκριση στους «4» ο Παναιτωλικός, για την ανατροπή ψάχνει ο ΟΦΗ

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2024

Παναιτωλικός και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν για 3η φορά μέσα σε 11 ημέρες στον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες για το πρωτάθλημα από Λαμία και ΑΕΚ αντίστοιχα . Τα καναρίνια δεν τα πάνε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στην 12η θέση με 14 βαθμούς και σε δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Κρήτη νίκησε με 1-2 με το γκολ του Καρέλη στις καθυστερήσεις και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης και σήμερα θέλει να το σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αν τα καταφέρει η ομάδα του Αγρινίου θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα βρεθεί στους «4». 

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Στην αντίπερα όχθη οι κριτικοί είναι σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα πιο ασφαλείς, καθώς βρίσκονται στην 10η θέση με 20 βαθμούς και απόψε ευελπιστούν να ανατρέψουν το 1-2 της ήττας τους και να βρεθούν εκείνοι στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στα αγωνιστικά το ντεμπούτο του ενδέχεται να κάνει ο Ισέκα ο οποίος είναι ο αδελφός του Μπατσουαγί και ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ντίκο, Πασαλίδης, Καρώ που βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης, όπως και οι Γιαννούλης, Μαρινάκης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης. Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Βούρος, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Νέιρα, Τοράλ. Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης, Ισέκα, Φελίπε.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Άρη.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.