Κύπελλο: Δηλώσεις Καρκαλέτση, Χάρη Λαζαρίδη, Κοπέλη, Γ. Παπαδόπουλου

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Η Αστραπή Μεσαίου νίκησε για το Κύπελλο την Ενωση Συκεών και μετά τον αγώνα δήλωσαν:

 Χάρης Λαζαρίδης (Αστραπή Μεσαίου): «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια. Στο Πρωτάθλημα η ομάδα μας είναι πρώτη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο την άνοδο».

Ο προπονητής της Ενωσης Συκεών Νίκος Καρκαλέτσης επισήμανε: «Στην αρχή βλέπαμε τα παιχνίδια ως φιλικά. Είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Είμαστε στην κορυφή μαζί με τον Αισχύλο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Νίκη πρόκριση για την ΑΕ Χαριλάου επί της ΑΕ Κρήνης 

Ο Στράτος Κοπέλης από πλευράς ΑΕ Χαριλάου τόνισε: «Το παιχνίδι ήταν δικός μας μονόλογος και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο απέναντι σε μια ομάδα που έκανε εκτεταμένο ροτέισον. Είχαμε άψογη φιλοξενία. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το Πρωτάθλημα είπε: «Αδικείται η ομάδα μας από τη βαθμολογική συγκομιδή. Ο όμιλος είναι αμφίρροπος, με μια νίκη και μια ήττα όλα αλλάζουν. Εχει πολύ δρόμο μπροστά του και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από πλευράς ΑΕ Κρήνης τόνισε: «Παρουσιαστήκαμε με πολλές ελλείψεις. Να πως την αλήθεια δεν με ενδιέφερε τόσο το Κύπελλο αλλά ήθελα και να πάρουν εμπειρίες τα νεότερα παιδιά. Οσον αφορά το Πρωτάθλημα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ευελπιστώ να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Ο όμιλος μας είναι δυνατός. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθούν».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.