Κυπαρίσσης: «Ο Άρης είναι πιο βελτιωμένος από πέρυσι»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Για τις διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Λορέν Μορόν για την ανανέωση του συμβολαίου του και τον Πιερικό, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο τεχνικός διευθυντής των «μελανόλευκων», Θωμάς Κυπαρίσσης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα παραμείνει ο Μορόν στον Άρη: «Ο Άρης κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον Μορόν. Ο παίκτης πρέπει να μείνει με την ψυχή του και τη θέλησή του, τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Ισπανού. Μακάρι να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση. Είναι κίνητρο για τους παίκτες η αγάπη από τον κόσμο. Και όπλο θα έλεγα για τον ποδοσφαιριστή όταν μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει τεχνοκρατικό και τα πάντα πωλούνται. Ουδείς αναντικατάστατος».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα στο Πρωτάθλημα μετά από επτά αγωνιστικές: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Όλοι έχουν απώλειες. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλοι μπορούν να στραβοπατήσουν. Ο Άρης είναι πιο βελτιωμένος από πέρυσι. Είναι σημαντικό ότι έμεινε ο ίδιος προπονητής και ήρθαν ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα».

Για τον Μεντιλίμπαρ που δίνει χρόνο στα νέα παιδιά: «Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και χωρίς γκολ το μεγαλύτερο κέρδος του ντέρμπι ήταν η χρησιμοποίηση του Μουζακίτη ως βασικό και του Κωστούλα που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που συζητιούνται και κάνουν ένα καλό χτίσιμο της καριέρας τους και τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δύο ακόμα καλά «πόδια».

Για τον Πιερικό: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που έκανα τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου. Χωρίς τα λεφτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Εμείς έχουμε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι φερέγγυος, έχει βάλει πολλά χρήματα, δεν μας λείπει τίποτα και λειτουργούμε ως ομάδα επαγγελματική. Θα μπορούσαμε να έχουμε μία καλύτερη συγκομιδή βαθμών, όμως το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.