Κυπαρίσσης: «Αν ήμουν ο μάνατζερ του Μορόν θα του έλεγα «υπόγραψε χθες»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Για την περίπτωση του Λορέν Μορόν και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος άσος των ''κιτρινόμαυρων'', Θωμάς Κυπαρίσσης, τονίζοντας πως ο ίδιος θα αποδεχόταν την πρόταση για ανανέωση με 2.4 εκατομμύρια για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αρχικά, τόνισε: «Είναι σημαντική μονάδα για τον Άρη, μεταξύ σοβαρού και αστείου, όταν έπαιζα στην Ξάνθη μού πήρε μία ώρα για να συμφωνήσω στην πρόταση του κ. Πανόπουλου, όχι βέβαια σε τέτοια χρήματα αλλά μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Είναι σε γνώριμο κλαμπ, έχει τον σεβασμό του κόσμου και των αντιπάλων, έχει όλο το πακέτο και δεν κοιτάμε μόνο τα χρήματα. Αν ήμουν ο μάνατζέρ του, θα του έλεγα ''υπόγραψε χθες''».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι αποφάσεις που πρέπει να έχουν και το βλέμμα στο μέλλον, υπάρχει ένας άτυπος κανόνας στη ζωή για το σωστό και το λάθος, πρέπει στη ζωή μας να περνάμε καλά και να έχουν όλο το πακέτο οι επιλογές μας, δεν είναι μόνο τα χρήματα, βλέπετε τι γίνεται στην Αραβία, πηγαίνουν για τα χρήματα και να μείνουν τρία χρόνια, αλλά φεύγουν στον ένα χρόνο και με τη μετοχή τους να έχει πέσει, ψάχνοντας τελικά την επιστροφή στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.