Κυνηγούν τον καλύτερο τους εαυτό ΑΕΚ και Παναθηναϊκός το 2024

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους για τη νέα χρονιά. Οι δυο ομάδες είχαν απώλειες πριν τελειώσει το 2023 και έμεινα ελάχιστα πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. 

Η Ένωση ισοφαρίστηκε από τον Πανσερραϊκό στο 94΄και άφησε δυο βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε στον Βόλο αλλά η ήττα από τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική τον «γκρέμισε» από την κορυφή. 

Ματίας Αλμέιδα και Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντόπισαν τα λάθη των ομάδων τους και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν πάνω σε αυτά στη διακοπή λόγω των εορτών ώστε η νέα χρονιά να βρει τις ομάδες τους πιο δυνατές. 

Ο Αλμέιδα θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Αραούχο ενώ και Πάολο Φερνάντες άρχισε σταδιακά να μπαίνει στις προπονήσεις. Βέβαια, θα πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Ζίνι και ίσως του Μουκουντί στα Κύπελλα Εθνών Ασίας και Αφρικής αντίστοιχα ενώ θα χάσει για ένα παιχνίδι λόγω καρτών τον Πέτρο Μάνταλο. 

Το τριφύλλι θα προετοιμαστεί για ένα δύσκολο Γενάρη αφού καλείται να αντιμετωπίσει ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, ενώ θα ακολουθήσουν τα δυο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και όλα αυτά σε διάστημα 24 ημερών, ενώ το πρόγραμμα δεν καταλαγιάζει ούτε στη συνέχεια αφού στο πρόγραμμα υπάρχει έξοδος στην Τούμπα και νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.