«Κυνηγοί παιδόφιλων» στην Ελλάδα - Χτύπησαν αστυνομικό

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Όπως αποκαλύπτει το Star, ομάδα νεαρών, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «κυνηγοί παιδόφιλων», δημιουργούν ψευτικά προφίλ ανήλικων κοριτσιών στο διαδίκτυο και στήνουν παγίδες σε άνδρες που κλείνουν ερωτικά ραντεβού μαζί τους. Αφού κλείσουν σημείο συνάντησης, στη συνέχεια προχωρούν στον ξυλοδαρμό τους. Τελευταίο «θύμα» τους ήταν ένας αστυνομικός.

Ανάμεσα στους «κυνηγούς» που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο βίντεο του λιντσαρίσματος, βρίσκονται αρκετά ανήλικα παιδιά. Η ομάδα επικοινωνεί μέσω telegram και εκει γίνονται και τα καλέσματα.

Αυτά τουλάχιστον αναφέρει αποκλειστικά στο Star, πρώην μέλος της κλειστής ομάδας.

Μαρτυρία ντοκουμέντο στο Star - Πώς δρουν οι «κυνηγοί παιδόφιλων»

«Τα παιδιά ξεκινάνε από 15, 16 και φθάνουν μέχρι 20. Φτιάχνουν στο Instagram και στο Facebook προφίλ, υποδύονται μια 15χρονη κοπέλα με ψεύτικες φωτογραφίες από μια εφαρμογή που δε θέλω να πω, και κανονίζουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Είναι πάντα νύχτα» αναφέρει στο Star πρώην μέλος κλειστής ομάδας.

Έρευνα για τον αστυνομικό

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του φερόμενου παιδόφιλου αστυνομικού, έχουν στην κατοχή τους και το συγκεκριμένο βίντεο και αναζητούν τα άτομα για να τους πάρουν κατάθεση

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε πρώην μέλος της κλειστής ομάδας των «κυνηγών παιδόφιλων», η ομάδα έχει δράση περίπου 7 με 8 μήνες, ενώ έχουν ανέβει τουλάχιστον τέσσερα βίντεο με «δράσεις», όπως τις αποκαλούν, που έχουν κάνει

Όταν συζητάνε με κάποιον φερόμενο παιδόφιλο κάνουν πράξη όλα όσα τους ζητάει, δηλαδή του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή και όταν κλείνουν το ραντεβού στην αρχή κάθονται σε απόσταση ασφαλείας για να δουν αν έχει πάνω του μαχαίρι ή όπλο.

πηγή: STAR

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.