Κύκλωμα Εκβιαστών: Εστιατόριο λειτουργεί κανονικά ενώ έπρεπε να έχει σφραγιστεί

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Την ώρα που οι αρχές καλούνται να λύσουν τον γρίφο και να αποκαλύψουν με ποιανών τις πλάτες το κύκλωμα των εκβιαστών έκανε ό,τι έκανε, η περιβόητη «Νάνσυ» αρνείται τον αρχηγικό ρόλο που της έχει αποδοθεί.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή με τα ακριβά γούστα, στη διάρκεια της απολογίας της δεν παραδέχθηκε τίποτα από αυτά που της προσάπτουν. «Εγώ απλές διευθετήσεις έκανα. Βοηθούσα τους καταστηματάρχες να γλιτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις τους. Έτσι κι αλλιώς κανείς από τους επιχειρηματίες που φέρεται να εκβίαζα δεν έχει στραφεί εναντίον μου», υποστήριξε στην απολογία της, ωστόσο οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, που διέταξαν την προφυλάκισή της.

Οι διάλογοι άλλωστε που έρχονται στο φως μέσω του Live News είναι αποκαλυπτικοί, αναφορικά με τη δράση του κυκλώματος των εκβιαστών, που φέρονται να εκβίαζαν καταστηματάρχες ακόμη και από... παιδότοπους, προκειμένου να τους βγάλουν καθαρούς στους ελέγχους, έναντι αδράς αμοιβής. Σε αυτούς τους διαλόγους, η 43χρονη γυναίκα εμφανίζεται αδίστακτη αναφορικά με τις «ταρίφες» για τις... εξυπηρετήσεις του κυκλώματος.

Οι διάλογοι - φωτιά

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.