«Κυανόλευκη» εκστρατεία για τον άθλο ανόδου, γίνονται… Ιβανώφειο τα Λιόσια!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος19 Μαΐου 2024

Ο Ηρακλής βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη μεγάλη επιστροφή του στην Basket League και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει έναν απίστευτο άθλο στη φετινή σεζόν της Elite League στον τελικό ανόδου με τον Πανιώνιο.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν στο πλευρό τους 1.000 οπαδούς τους την Παρασκευή κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου, ωστόσο σήμερα (19/5) είναι ήδη σε εξέλιξη… εκστρατεία στα Λιόσια που θα θυμίζουν ακόμα πιο έντονα Ιβανώφειο!

Ένα ματς μακριά… Σε μια σεζόν που το δεύτερο μισό της ήταν εξαιρετικό, που ο Ηρακλής έκανε την αντεπίθεσή του, μετά από ένα εξαιρετικό νικηφόρο σερί, ήρθε η μεγάλη ώρα για τον Ημίθεο

Ο σημερινός τελικός (16:00, Action 24) με αντίπαλο τον Πανιώνιο δίνει την ευκαιρία στους «κυανόλευκους» να διεκδικήσουν το εισιτήριο της επαναφοράς στη φυσική τους θέση και ο ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών τους είναι μεγάλος.

Αν και διένυσαν ήδη περισσότερα από 1000 χιλιόμετρα για να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο κρίσιμο ματς με τον Ερμή Σχηματαρίου, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη, κάνουν και πάλι χιλιόμετρα για το μεγάλο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους».

Αυτή τη φορά η παρουσία του κόσμου του Ηρακλή αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη σε πλήθος, αριθμό, παλμό, δίψα και πάθος για την τελική επικράτηση, για τη νίκη, για την επιστροφή στην Basket League. Ήδη από το πρωί της Κυριακής (19/5) με δεκάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία και κάθε μέσο είναι σε εξέλιξη η «κυανόλευκη» εκστρατεία στα Λιόσια που πρόκειται να μετατραπούν σε Ιβανώφειο.

Έχοντας ανακοινώσει ήδη ένα sold out και συνεχίζοντας τη διάθεση εισιτηρίων και σε άλλες θύρες του γηπέδου όπου διεξάγεται το Final 4 της Elite League, ο Ηρακλής αναμένεται να παίξει σε συνθήκες που θα θυμίζουν πολύ το «καυτό» Ιβανώφειο, με προσδοκία και προσμονή οι παίκτες, το team και όλη η Ομάδα να πανηγυρίσει με τον κόσμο την ολοκλήρωση του φετινού άθλου.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας της ΕΟΚ ενόψει του αγώνα:

Ενόψει του σημερινού αγώνα Πανιώνιου – Ηρακλή (Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, 16.00) για το Final 4 του πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας και των λοιπών εμπλεκομένων Αρχών ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:

1) Κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να προσεγγίζει τον περιβάλλοντα χώρο του γήπεδο.

2) Όσοι φίλαθλοι έχουν εισιτήριο, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), άλλως δεν θα είναι δυνατή η είσοδος τους στο γήπεδο.

3) Κατά τη διενέργεια του σωματικού ελέγχου, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αντικείμενα που απαγορεύονται από τον νέο αθλητικό νόμο, θα εφαρμόζεται επι τόπου η διαδικασία που προβλέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο.

4) Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου εποπτεύεται από κλειστό σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με βάση τα προβλεπόμενα στον Νέο Αθλητικό Νόμο και επομένως εφόσον διαπιστώνεται οποιοδήποτε αδίκημα θα εφαρμόζονται άμεσα οι αυστηρές κυρώσεις του νόμου. Η ΔΕΑΒ, άλλωστε, είναι παρούσα με κλιμάκια της κατά τη διάρκεια του Final 4. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα οδηγήσει στη σύλληψη του υπαίτιου/των υπαιτίων μέσω της αυτόφωτης διαδικασίας.

5) Απαγορεύεται ρητώς η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς επίσης και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

6) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος/ανάρτηση πανό στο Ο.Κ.Α.Λ. με προκλητικό ή υβριστικό/ρατσιστικό περιεχόμενο.

7) Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί ΚΑΙ στις αποστολές των ομάδων για τυχόν αντικείμενα που απαγορεύονται από τον αθλητικό νόμο.

8) Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύονται τα υβριστικά συνθήματα γενικά, όπως επίσης ΚΑΙ τα υβριστικά συνθήματα κατά προσώπων. Σε περίπτωση που οι φίλαθλοι δεν συμμορφώνονται τούτο μπορεί να επιφέρει εκκένωση γηπέδου και να επιβληθούν ποινές στο υπαίτιο σωματείο/ΚΑΕ.

9) Οποιαδήποτε πρόκληση επεισοδίου, περιορισμένης η εκτεταμένης μορφής, είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μηδενισμό του υπαίτιου σωματείου/ΚΑΕ και να επιβληθούν ποινές μηδενισμού, αποβολής καθώς και χρηματικές ποινές. Σε περίπτωση που εμπλακούν φίλαθλοι και των δυο σωματείων/ΚΑΕ τούτο θα έχει αποτέλεσμα να μηδενιστούν ΚΑΙ οι δυο ομάδες με αποτέλεσμα να επιβληθούν ποινές αποβολής και χρηματικές ποινές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.