Κτηνωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γατάκι

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ακόμη μια κτηνωδία με θύμα οικόσιτο ζώο σημειώθηκε στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης, όταν ένα γατάκι εντοπίστηκε πυροβολημένο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του «Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης», το αδικοχαμένο ζωάκι βρέθηκε πυροβολημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολη μετά την καταγγελία που υπέβαλαν οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου.

Η καταγγελία του Καταφυγίου

«Ηθικοί προβληματισμοί...

Δεσποινίδα γυμνασίου φέρνει την Τρίτη γύρω στις 12.30 γατάκι, ισχυριζόμενη ότι είναι αδέσποτο και το βρήκε χτυπημένο. Ενημερώνεται ότι η μητέρα της πρέπει να καλέσει τη γραμμή δημότη, επειδή αυτή είναι ανήλικη, για τα περαιτέρω.

Εντός 15 λεπτών βγαίνει πελάτισσα από το κτηνιατρείο κι επιστρέφει πανικόβλητη λέγοντας ότι υπάρχει ένα χτυπημένο γατάκι στο πεζοδρόμιο, δίπλα στην περίφραξη.

Αφού προσπαθήσαμε να το σταθεροποιήσουμε, βάζουμε την κάμερα ασφαλείας και διαπιστώνουμε ότι η δεσποινίδα επέστρεψε και άφησε το τραυματισμενο γατάκι στο πεζοδρόμιο.

Στην αστυνομία που ρωτήσαμε άτυπα, μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να κινηθεί διαδικασία εγκατάλειψης αφενός γιατί δεν έφερε microchip κι αφετέρου έχριζε κτηνιατρικής περίθαλψης.

Ελλάδα 2024, φιλοζωία ώρα μηδέν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.