Ξυλόκαστρο: Ενοχλημένος Πορτοσάλτε, έκλεισε στον αέρα την αδελφή θύματος!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Την εικόνα από το πύρινο μέτωπο στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας έδωσε η αδελφή θύματος, σημειώνοντας πως, μέχρι το βράδυ της Κυριακής (29/9), κανένας δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιώδεις προσπάθειές της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Live You», η γυναίκα τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έσπευσε στο σημείο μεγάλη πυροσβεστική και στρατιωτική δύναμη, δεν κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο το μέτωπο, καθώς δεν υπήρχε οργάνωση.

«Είχαν πάει να βοηθήσουν έναν συγχωριανό μας. Η φωτιά τους κύκλωσε. Το ένα μηχανάκι κάηκε, προσπάθησαν να φύγουν με το άλλο και δεν τα κατάφεραν. Δεν υπήρχε καμία οργάνωση. Ήρθαν όλοι, ο στρατός, η πυροσβεστική, όλοι. Αλλά δεν βοήθησαν. Δεν υπήρχε οργάνωση. Του αλλούνού παιδιού θα γεννήσει η γυναίκα σε 20 μέρες.

Σε αυτή τη χώρα πεθαίνεις σαν το σκυλί στο αμπέλι», τόνισε η αδερφή του άτυχου άνδρα, υποστηρίζοντας ότι οι πυροσβέστες είχαν προειδοποιήσει τους δυο νεκρούς να φύγουν από το σημείο, ωστόσο, εκείνοι αποφάσισαν να παραμείνουν.

Όμως, όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η ίδια προσπάθησε με κάθε τρόπο να κινητοποιήσει τις αρχές στην αναζήτηση του αδερφού της, η γυναίκα του απάντησε:

«Δεν θέλω να κάνω τον πόνο μου viral».

Τότε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ζήτησε με έντονο ύφος να κλείσουν τη σύνδεση, σχολιάζοντας: 

«Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση και μπορούμε να κλείσουμε εδώ, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και κλείνουμε, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα viral».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.