Κρούζερ: «Το μπάσκετ που παίζουμε, επικεντρώνεται στην άμυνα, έχει ένταση»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Ο Ρόκι Κρούζερ μίλησε για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αναφερόμενος και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Λίμπουργκ (9/10, 21:30), τονίζοντας πως πρέπει οι παίκτες του Δικεφάλου να είναι προσηλωμένοι στην άμυνα και να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ και στους αιφνιδιασμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ του Δικεφάλου:

Για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Ναι είμαι χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι. Κάθε εκτός έδρας νίκη σε αυτό το πρωτάθλημα είναι τεράστια. Προφανώς και είχαμε πολλά θετικά ως ομάδα με τη νίκη, την ένταση, την καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, αλλά ακόμα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, γι' αυτό είμαστε σήμερα στο γήπεδο και δουλεύουμε. Τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα με τις ευρωπαϊκές και εθνικές διοργανώσεις, οπότε έχουμε λίγο χρόνο μέχρι την Τετάρτη».

Αν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο γι' αυτόν η επιστροφή του στο Βέλγιο: «Είμαι ενθουσιασμένος. Έπαιξα μαζί τους πέντε - έξι φορές. Τους ξέρω καλά λοιπόν. Είναι συναρπαστικό. Το μπάσκετ που παίζουμε, επικεντρώνεται στην άμυνα, έχει ένταση, να τρέχεις πιο γρήγορα, να παίζεις καλύτερα και να ανταγωνίζεσαι σκληρότερα. Αυτό είναι το κλειδί για τα περισσότερα παιχνίδια μας.

Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, στην τακτική και το πλάνο μας, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και στον αιφνιδιασμό. Δεν έχουμε παίξει ακόμα εντός έδρας, οπότε δεν έχω δει όλους φιλάθλους μας μαζί. Ανυπομονώ γι' αυτό, αλλά κάθε φορά που έχουμε οπαδούς στις κερκίδες, παίζουμε ακόμα πιο δυνατά».

Το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.