Κρούζερ: «Πεινασμένη ομάδα - Πάμε στο επόμενο ματς»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Πεινασμένη ομάδα χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Ρόκι Κρούζερ μετά τη νίκη επί του Περιστερίου στην πρεμιέρα της Basket League. Ο Αμερικανός ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης από πλευράς Δικεφάλου καθώς σημείωσε 19 πόντους και είχε 4/6 τρίποντα.

«Είναι τεράστια νίκη. Είμαστε πεινασμένη ομάδα, δεν πήγε όπως θέλαμε στην Αττάλεια στα προκριματικά του Basketball Champions League, οπότε θέλαμε να έρθουμε εδώ και να αποδείξουμε πως μπορούμε, το κάναμε και τώρα πάμε στο επόμενο ματς.

Περάσαμε όλη την εβδομάδα δουλεύοντας στην άμυνα, στις τακτικές. Ήρθαμε εδώ αφοσιωμένοι στην άμυνα, ειδικά στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο, χαλαρώσαμε λίγο στην τέταρτη και μπήκαμε λίγο αργοί στην πρώτη αλλά στην δεύτερη και την τρίτη παίξαμε σωστό μπάσκετ.

Προσπαθώ να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Είτε αυτό σημαίνει να σκοράρω, να παίζω άμυνα, να παίρνω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι χρειάζεται.

Στόχος είναι να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε ματς. Θα έχουμε ένταση στην άμυνα, θα τρέχουμε σε όλο το παρκέ. Μπορεί να μην κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά η ένταση και η άμυνα θα μας κρατάνε ζωντανούς στους αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.