Κρουζέιρο: Ακραία αντίδραση οπαδών με κρεμασμένες ακέφαλες κούκλες - Ο λόγος

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2025

Οι οπαδοί της Κρουζέιρο αντέδρασαν με ακραίο τρόπο στον αποκλεισμό της ομάδας τους από την Αμέρικα MG στα ημιτελικά του Campeonato Mineiro, χάνοντας με 4-2 στα πέναλτι, προχωρώντας σε μια σοκαριστική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να κρεμάσουν τρεις ακέφαλες κούκλες των ποδοσφαιριστών Μάρλον Χαβιέ, Γουίλιαμ και Ματέους Περέιρα από γέφυρα στο Μπέλο Οριζόντε. Οι κούκλες είχαν βαφτεί κόκκινες, εκφράζοντας την αγανάκτηση των φιλάθλων για την αποτυχία της ομάδας. Οι Χαβιέ και Γουίλιαμ ήταν οι ποδοσφαιριστές που αστόχησαν στα πέναλτι, ενώ ο Περέιρα συνδέεται με φήμες για μεταγραφή μακριά από τον σύλλογο, γεγονός που έχει εξοργίσει περαιτέρω τους φιλάθλους του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο τερματοφύλακας της Αμέρικα, που απέκρουσε πέναλτι στην διαδικασία, έχει δεχτεί σοβαρές απειλές και προσβολές στα social media, με στόχο και την οικογένειά του. Η Κρουζέιρο καταδίκασε τις απειλές αυτές και ζήτησε από τις Αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό με τις ακέφαλες κούκλες στη γέφυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε