Κροατικό ΜΜΕ: «Βόμβα Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2024

Στην Κροατία γράφουν πως η ΑΕΚ είναι μία ανάσα μακριά από την αγορά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας της πώλησης Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ενώ τονίζουν πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να κλείσει η υπόθεση εντός της ημέρας ή και αύριο το βράδυ.

Στο ίδιο δημοσιεύματα γράφουν ότι το μεταγραφικό ειδύλλιο ξεκίνησε στις αρχές του Ιανουαρίου και αμφότερες οι ομάδες θέλουν να πραγματοποιηθεί το “deal” έστω και τις “καθυστερήσεις”. Στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν έχουν επιβεβαιώσεις τις φήμες έως τώρα, ωστόσο ουδέποτε υπήρξε και διάψευση.

Στην Κροατία βέβαια ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για μία δύσκολη διαπραγμάτευση, με πολλά πεδία και εκεί αποδίδουν την καθυστέρηση της μεταγραφής. Η ιστοσελίδα «germanijak.hr» ήταν το πρώτο μέσο που “επένδυσε” σε αυτή την πιθανή μεταγραφή γράφοντας χαρακτηριστικά «Βόμβα Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ». Το ίδιο μέσο μάλιστα υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ανήσυχος για το πως θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί της Ένωσης, μετά απ' όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 25χρονών μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό αμυντικός όσο και ως αμυντικός χαφ. Είναι ο παίκτης κλειδί των Κροατών ο οποίος έβαλε το ένα από τα δυο γκολ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον αγώνα στην OPAP Arena, στην ρεβάνς για των προκριματικά του Champions League. Επίσης ο νεαρός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα ιταλικών ομάδων, έχοντας σημειώσει έως τώρα 27 εμφανίσεις, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.