Κροατικό ΜΜΕ: «Η Χάιντουκ πρέπει να προσέξει τον διατητή της ρεβάνς»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2023

Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει πως η Χάιντουκ θα πρέπει να είναι προσεκτική, όσο αφορά τον διαιτητή του αγώνα της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για τον Σάσα Στέγκεμαν, παρουσιάζοντας τον ως ένας διαιτητή που βγάζει πολλές κάρτες και με δεδομένο πως «ο ΠΑΟΚ θα επιτεθεί γιατί είναι εντός έδρας», οι Κροάτες «θα πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες κάρτες».

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η UEFA όρισε τον διαιτητή για τον ρεβάνς της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Οι «Λευκοί» έδωσαν το πρώτο παιχνίδι στο Poljud χωρίς να σκοράρουν και θα ψάξουν την πρόκριση στην Ελλάδα.

Την ρεβάνς θα διευθύνει ο Γερμανός διαιτητής Sascha Stegemann, ένας 37χρονος διαιτητής με μεγάλη εμπειρία στη διαιτησία στην Bundesliga. Εκτός από τους αγώνες στη Γερμανία, έχει διαιτητεύσει μέχρι στιγμής 11 αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και έχει μοιράσει συνολικά 69 κίτρινες κάρτες, κατά μέσο όρο περισσότερες από έξι ανά παιχνίδι.

Διαιτήτευσε δύο αγώνες του UEFA Youth League, στους οποίους μοίρασε έως και 18 κίτρινες κάρτες.

Η Χάιντουκ λοιπόν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες θα έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να επιτεθούν εντός έδρας μπροστά στους οπαδούς τους και καλό θα ήταν να αποφύγουν άσκοπες κάρτες. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην ανάλυση του αγώνα στη Χάιντουκ έλαβαν υπόψη τους και αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.