Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όταν αποσυρθώ δε θα το πω σε κανέναν από πριν, δε βλέπω να γίνομαι προπονητής»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος26 Αυγούστου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποσυρθεί… ξαφνικά και χωρίς να το πει σε κανέναν νωρίτερα. Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας ξεκαθάρισε πως θέλει πολύ να βρίσκεται με τη Σελεσάο στο Nations League.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική Πορτογαλίας γεμίζει υπερηφάνεια τον 39χρονο επιθετικό, ο οποίος σε συνέντευξή του στο κανάλι Now (θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (1/9) υπογράμμισε πως όταν αποσυρθεί από τη Σελεσάο, δε θα το γνωρίζει κανείς νωρίτερα.

Στα αποσπάσματα της συνέντευξης που κυκλοφόρησαν, ο Ρονάλντο εξέφρασε τη θέλησή του να αγωνιστεί στο προσεχές Nations League: «Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ τα χρώματά μας, είναι ένα όνειρο. Όταν φύγω από την εθνική ομάδα, δε θα το πω σε κανέναν εκ των προτέρων και θα είναι μια πολύ αυθόρμητη απόφαση από μέρους μου, αλλά και πολύ καλά μελετημένη.

Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βοηθήσω την εθνική στους επόμενους αγώνες της. Έχουμε το Nations League που έρχεται σύντομα και θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί».

Σχετικά με το μέλλον του μετά την ενεργό δράση στο ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως βλέπει τον εαυτό του μακριά από το άθλημα: «Στο μυαλό μου, αυτή τη στιγμή, δεν είναι να είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας ή προπονητής οποιασδήποτε ομάδας.

Δε βλέπω το μέλλον μου να είναι έτσι. Βλέπω τον εαυτό μου να κάνει άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.