Κριστιάνο για Τεν Χαγκ: «Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν θα πάει για το πρωτάθλημα»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό πως δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Έρικ Τεν Χαγκ καθώς οι διαφωνίες με τον Ολλανδό τεχνικό έστειλαν τον CR7 εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο Five, ο Κριστιάνο άσκησε σκληρή κριτική στον Τεν Χαγκ για τη νοοτροπία του: «Δεν νοείται να είσαι προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να λες ότι δεν θα παλέψεις για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα ή το Champions League. Μπορείς να πεις ότι εντάξει ίσως να μην μπορούμε, αλλά θα παλέψουμε. Πρέπει να παλέψεις!».

Παράλληλα, ο CR7 τόνισε τη σημασία της παρουσίας του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στο προπονητικό team: «Αν ο Τεν Χαγκ ακούσει τον Φαν Νίστελροϊ θα πάρει βοήθειες. Ξέρει τον σύλλογο και ο σύλλογος ακούει τους ανθρώπους που τον ξέρουν. Δεν μπορείς να ανοικοδομήσεις την ομάδα χωρίς αυτή τη γνώση».

Τέλος, μίλησε και για το δεύτερο πέρασμά από τους «Κόκκινους Διαβόλους», μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον εαυτό του: «Όταν επέστρεψα στη Γιουνάιτεντ ήμουν πολύ χαρούμενος, ένας από τους καλύτερους σκόρερς. Έκανα απίστευτα πράγματα. Στα 37 μου ήμουν τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, έβαλα γκολ σε κάθε παιχνίδι στο Champions League. Τα πήγα περίφημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.