Κρίσιμος μήνας για δύο στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2024

Καθώς ανοίγει σε τρεις ημέρες η μεταγραφική περίοδος σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις για δύο σημαντικές ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν στο μέλλον του Λορέν Μορόν αλλά και του Φαμπιάνο Λέισμαν. Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αν μη τι άλλο, που έχουν όμως κοινό παρανομαστή τον Αρη και συγκεκριμένα την αναμονή των Κιτρινόμαυρων στις αποφάσεις που θα παρθούν.

Ο Λορέν Μορέν έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά και θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την ολοκληρώσει κιόλας αφού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι από τα πιο hot ονόματα στην Ελλάδα και μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε, κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Super League, το πιθανότερο είναι να έρθουν προτάσεις. 

Στο διάστημα που μεσολάβησε εκτός από κάποια δημοσιεύματα στην Ισπανία, επίσημο ενδιαφέρον δεν ήρθε, ή και να ήρθε δεν ήταν ικανό να δελεάσει ούτε τον παίκτη αλλά ούτε και τον Αρη σε οικονομικό επίπεδο. Εκτός από την προοπτική της Ισπανίας, αλλά στο επίπεδο που ήταν πριν δύο χρόνια (βλ. Μπέτις), ο Μορόν έχει ως πρώτη προτεραιότητα να βρει ένα συμβόλαιο σε χώρες όπως το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, καθώς θεωρεί ότι αυτά τα Πρωταθλήματα μπορούν να καλύψουν πιο εύκολα τα οικονομικά του θέλω. Ομοίως και του Αρη. 

Ήδη το όνομά του ακούγεται έντονα στις χώρες αυτές και όπως αφήνουν να εννοηθεί άνθρωποι που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη αγορά είναι πιθανό μέσα στον Ιούλιο να προκύψει επίσημη πρόταση. Μετά την ολοκλήρωση του Ραμαζανίου στις συγκεκριμένες χώρες στις 4 Ιουλίου ανοίγει η μεταγραφική περίοδος και σε αυτό ποντάρει ο Ισπανός. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φαμπιάνο, με τη διαφορά ότι στη δική του περίπτωση ο Αρης δεν έχει πλέον λόγο καθώς το συμβόλαιο του τυπικά έληξε χθες. Ωστόσο, είναι μια ανοικτή υπόθεση καθώς οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει στην πλευρά του Βραζιλιάνου τελική πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους και αναμένουν την απόφασή του. 

Ο 33χρονος περιμένει να δει αν θα έχει προτάσεις από τα Εμιράτα προτού αποφασίσει, γνωρίζοντας παράλληλα ότι η διορία του Αρη δεν θα είναι για πολύ ακόμη. Επιστρέφοντας στον Μορόν, ο Αρης έχει ξεκαθαρίσει ότι μια ρεαλιστική τιμή εκκίνησης, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για την έναρξη συζητήσεων, είναι τα 6 εκατ. ευρώ. Τιμή απολύτως λογική για τον πρώτο σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος και MVP της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.