Κρίσιμο τεστ σήμερα για τον Μπάμπα ενόψει του Άρη

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Κώστας Πετρωτός

Η χθεσινή είδηση για την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζϊβκοβιτς μονοπώλησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού του Δικεφάλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr για το καυτό θέμα. Παράλληλα όμως η προσοχή των μελών της τεχνικής ηγεσίας, στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί μετά την διακοπή.

Αυτό, της Κυριακής, με αντίπαλο τον Άρη. Ο Ραχμάν Μπάμπα για παράδειγμα, που είναι κομβικός για το παιχνίδι του Δικεφάλου, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως από σήμερα αναμένεται να συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις της ομάδας. Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, ο Μπάμπα θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και εφόσον ανταποκριθεί, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα θέσει υποψηφιότητα για την συμμετοχή του στην αποστολή της ομάδας για το τοπικό ντέρμπι.

Για τον Μπάμπα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως τελικά θα τα καταφέρει. Παίζει ρόλο και η εμπειρία του παίκτη και η έγκαιρη επιστροφή του από την Γκάνα, μόλις αισθάνθηκε τις ενοχλήσεις.

Παράλληλα πρέπει να αναφέρουμε ότι: Ο Φιλίπε Σοάρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά την θλάση που είχε υποστεί και σίγουρα δεν υπολογίζεται. Εκτός πλάνων Λουτσέσκου για το τοπικό ντέρμπι είναι και ο Μάρκος Αντόνιο. Δεν θα προλάβει, παρά την φιλότιμη προσπάθειά του. Ο Μεϊτέ δούλεψε αρκετά, όμως δεν διεκδικεί χρόνο βασικού. Εκεί κυρίως οι Τσιγγάρας, Σβαμπ και κατά δεύτερο λόγο ο Οζντόεφ, έχουν τον πρώτο λόγο, για τις δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή. Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως ο Εκόνγκ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ.

Το σημαντικό είναι πως όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και τέθηκαν στην διάθεση του Λουτσέσκου για το καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.