Κρίσιμη βραδιά για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Europa League

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Ένα βράδυ που μπορεί να κρίνει πολλά στη μετέπειτα πορεία τους στο Europa League έχουν μπροστά τους οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται να κάνουν βήμα πρόκρισης και παράλληλα να δώσουν βαθμούς στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19:45 (Cosmote Sport 4) τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», με τον αέρα της κορυφής στην οποία βρίσκεται στον 2ο όμιλο έχοντας τέσσερις βαθμούς, έναντι των δύο που έχουν οι Γάλλοι με ισάριθμες ισοπαλίες, όπως και ο Άγιαξ. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία και Πισάρο.

Οι πιθανές 11άδες…

Μαρσέιγ (Γκατούζο): Μπλάνκο, Κλος, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Ρονζιέ, Βερετού, Σαρ, Χαρίτ, Ουναχί, Ομπαμεγιάνγκ

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ, Πόνσε.

Την ίδια ώρα (19:45, Cosmote Sport 3) ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να μπει στο κόλπο της πρόκρισης υποδεχόμενος τη Γουέστ Χαμ. Με δική του νίκη και επικράτηση της Φράιμπουργκ επί της Μπάτσκα Τόπολα, θα αγκαλιάσει την 3η τουλάχιστον θέση που θα δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία του, αφού ισοβαθμεί με τους Σέρβους στον έναν πόντο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νίκολας Φρέιρε και στον τιμωρημένο Ανδρέα Ντόη.

Οι πιθανές 11άδες…

Ολυμπιακός (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόσο, Κίνι – Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης – Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι – Κερέρ, Ζούμα, Μαυροπάνος, Έμερσον – Σούτσεκ, Γουόρντ-Πράους – Φορνάλς, Πακετά, Μπενραχμά – Ινγκς.

Στις 22:00 (Cosmote Sport 5) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Ρεν στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» με νίκη θα κάνουν βήμα πρόκρισης αλλά σε πρώτη φάση θα «κλειδώσουν» την 3η θέση που εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στον 6ο όμιλο με τέσσερις βαθμούς ενώ η γαλλική ομάδα έχει τρεις, όσους και η Βιγιαρεάλ με τελευταία τη Μακάμπι Χάιφα που έχει έναν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τον Χουάνκαρ, αλλά και τους Κλεϊνχέισλερ, Πάλμερ-Μπράουν, Ξενόπουλο και Μάγκνουσον.

Οι πιθανές 11άδες…

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ - Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Ρεν (Ζενεσιό): Μανταντά – Ασινιόν, Γου, Μπελοσιάν, Τριφέρ – Σανταμαρία, Ρίντερ, Ντουέ – Μπλας, Καλιμουεντό, Γκουιρί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.