Κρήτη: Αποκάλυψη για τη 17χρονη Νικολέτα - «Το έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη που έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ. Π

έντε ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στο φως ήρθαν δύο βίντεο. Στο πρώτο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής φαίνεται η άτυχη Νικολέτα να περπατάει στο δρόμο σε μια διαδρομή 7χλμ από το σχολείο έως το σπίτι. 

Είχε πει σε φίλη της ότι θα αυτοκτονήσει

"Το έλεγε μόνη της ‘εγώ θα αυτοκτονήσω’, κι εγώ της έλεγα τι βλακείες είναι αυτά που λες" είπε η φίλη της μιλώντας στο MEGA. Η δε αδερφή της αποκάλυψε πως όταν η ίδια πήγε στο σχολείο ένα παιδί από το μπαλκόνι της είπε "καλά που αυτοκτόνησε". 

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης Νικολέτας αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκάλεσε κάποιος τρίτος τον θάνατό της και στη συνέχεια να μετέφερε το άψυχο σώμα της στο σημείο κάτω από τη γέφυρα για να φανεί σαν αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται πως στην η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας το Σάββατο τον θρήνο διαδέχθηκε σύντομα η οργή καθώς στη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας ο ιερέας δεν διάβασε το Ευαγγέλιο με εντολή του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και την κοινωνική κατακραυγή τόσο της τοπικής κοινότητας του Μοχού όσο και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς περίμεναν σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Εκκλησία να σταθεί στο πλευρό της οικογενείας.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.