Κρεμέζης για μικτή ΕΠΣΜ: Δίκαια προκριθήκαμε

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κατέγραψε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας με 2-0 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Η μικτή Κ14 της ΕΠΣΜ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε και είχε και δύο δοκάρια με τους Βλάχο στο 38’ και Κάλφα στο 70’.

Κρεμέζης: Δίκαια προκριθήκαμε

Νίκη-πρόκριση για την Κ14 της ΕΠΣΜ στους οχτώ του πανελλήνιου Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων και ο προπονητής της μικτής Στέφανος Κρεμέζης είπε: «Είμαστε δίκαια στη φάση των «8». Δεν απειληθήκαμε. Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Κρατάμε την πρόκριση και την καλή εμφάνιση. Ακολουθεί το παιχνίδι με τις Κυκλάδες πάλι εντός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι». 

Nα αποφευχθούν ακραίες συμπεριφορές

Ακόμη είπε: Θα παρακαλούσα επειδή μιλάμε για παιδικά Πρωταθλήματα να αποφευχθούν ακραίες συμπεριφορές όπως συνέβη σήμερα με τη χρήση λέιζερ στα παιδιά.

Τώρα με Κυκλάδες

Την Τετάρτη η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας θα υποδεχτεί τις Κυκλάδες και με νίκη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.