Κρεμέζης: «Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά καθώς ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζητούσαμε»

Χρήστος Λιάπης14 Ιουνίου 2024


Την δεύτερη θέση κατέκτησε η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας και την τέταρτη η Κ16 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μικτών των Ενώσεων.

 Ο Στέφανος Κρεμέζης για την προσπάθεια που έγινε φέτος και τις εντυπώσεις του από το Πρωτάθλημα είπε: «Η ΕΠΣ Μακεδονίας έχει συνηθίσει να είναι ψηλά στα Πρωταθλήματα των μικτών, αλλά η δεύτερη και η τέταρτη θέση δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχία. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Και οι Παίδες και οι Νέοι στις λεπτομέρειες δεν βγήκαν πρώτοι καθώς και η Κ16 είχε ένα εξαιρετικό σύνολο και θα μπορούσε να είναι πρωταθλήτρια. 

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά καθώς ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τα ζητούσαμε».

Ποια είναι η συνέχεια; «Προεπιλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο ανάλογα με τις ηλικίες που θα ορίσει η ΕΠΟ και ελπίζουμε να είναι οι ίδιες. Οσο για μένα θα συζητήσουμε με την Ενωση τι θα γίνει και για το θέμα προπονητή».

Κάτι που θα πρέπει να αλλάξει στο πρωτάθλημα των μικτών; «Σίγουρα θα έπρεπε οι τελικοί να γίνονται σε γήπεδα ιστορικά και να μένει αυτό στα παιδιά και όχι σε γήπεδα που βολεύουν την κάθε ομάδα. Εγώ είχα παίξει στο Καραϊσκάκης. Αυτό είναι κάτι που σου μένει μια ζωή. Και κάτι ακόμη, όταν λέμε μέση απόσταση να είναι μέση απόσταση και όχι 500 χιλιόμετρα για την μια ομάδα και 100 για την άλλη ομάδα». 

Υπάρχουν ταλέντα; «Υπάρχουν και στη δική μας και στις άλλες Ενώσεις. Κάποιοι παίκτες ξεχώριζαν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.