Κρεμέζης: «Άξια πρωταθλήτρια η μικτή Κ14 της ΕΠΣΜ»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2023

Η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο καθώς νίκησε στον τελικό την ΕΠΣ Αθηνών με 2-1. Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον προπονητή της μικτής Στέφανο Κρεμέζη που πέρσι πήρε την πρωτιά με την Κ17. Για την ξέφρενη πορεία της μικτής Κ14 στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων είπε: « Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μίλτο Αγαθόπουλου που έφυγε από τη ζωή. Ηταν η δέκατη νίκη μας σε δέκα αγώνες. 

Οι παίκτες έκαναν το απόλυτο με πάνω από 30 γκολ ενώ δεχτήκαμε τρία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα. Τα παιδιά αντέδρασαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στους συνεργάτες μου. Αξια είμαστε πρωταθλητές. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, που ήθελε και αυτός την κατάκτηση του τροπαίου».

Τι έφερε την επιτυχία; Γρήγορα γίναμε ομάδα, μια παρέα. Επαιζε ο ένας για τον άλλον, αλλά και το πολύ καλό κλίμα έφερε την επιτυχία».

Για το μέλλον των παιδιών είπε: «Το μέλλον είναι μπροστά τους για όποιο μέλλον υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι ταλαντούχα αλλά είναι 14 ετών. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν πάρα πολύ και έχουν τις δυνατότητες για φτάσουν ψηλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.