Κράτησε το αήττητο ο Κεραυνός Αγίου Παύλου 2-2 με τον ΠΑΟΚ Σταυρού

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ειδικά στο β ημιχρονο μεταξύ του πρωτοπόρου ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του δεύτερου ΠΑΟΚ Σταυρού. 

Η πρώτη φάση του Α ημιχρόνου έγινε στο 32λ. σε ακυρωθεν γκολ των φιλοξενούμενων το οποίο διαιτητής και βοηθός ακύρωσαν για φάουλ στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 43λ. όμως η υπεροχή του ΣΤΑΥΡΟΥ καρποφόρησε με πέναλτι που κέρδισε ο Καρνοπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρακίτσος Αθ. πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0--1. 

Με δύο καλές φάσεις για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το β ημιχρονο στο 47λ και μετά στο 52λ. χωρίς αποτέλεσμα.

Ένας λάθος υπολογισμός (περισσότερο λόγω του ήλιου ) σε έξοδο του Μπόνια ο αμαρκαριστος Αλευράς έκανε το 0--2 στο 66λ. δίνοντας σαφές προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ  Σταυρού.

Από εκεί και έπειτα κυριολεκτικά έγιρε το γήπεδο προς την εστία του Βλάχου λόγω της πολύ μεγάλης πίεσης της ομάδος του κ Γαλανοπουλου αλλά και της ηρεμίας που είχε η ομάδα ( δεν πανικοβλήθηκε με το εις βαρος της 0--2 ) με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση και να γλυτώσει ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ την πρώτη του ήττα.

Στο 70λ. ωραία κεφαλιά του Κιοσσέ Ν. η μπαλα μόλις άουτ.

 Διπλή ευκαιρία για την ομάδα του κ Γαλανοπουλου στο 77λ. χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 80λ. έγινε η μείωση του σκορ σε 1--2 όταν μετά από περίφημη ενέργεια και σέντρα από αριστερά του εξαιρετικού Κακοχρηστου στο δεύτερο δοκάρι ο αμαρκαριστος Αντωνιάδης με κεφαλιά σκόραρε.

 Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και νέα μεγάλη φάση με τον Γιουρτζιδη όταν η κεφαλιά του στο 84λ. έφυγε λίγο άουτ.

Στο 89λ. ήρθε η λύτρωση για τον ΚΕΡΑΥΝΟ όταν σε γρήγορη εκτέλεση κόρνερ με πασα και σέντρα πάλι στο δεύτερο δοκάρι ο αμαρκαριστος Κιοσσές Ν έκανε μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 2--2.

Στο β ημίχρονο πραγματικά έδειξε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ γιατί βρίσκεται στην πρώτη θεση στην β κατηγορία στον δεύτερο όμιλο και κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά από τον σημερινό του αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ.Στοικου έχασε τεράστια ευκαιρία ώστε με πιθανή νίκη να πλησίαζε τον πρωτοπόρο αλλά η φυσιολογική οπισθοχώρηση στο β ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Πάντως και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

ΣΤ.Μ.

Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου με το αποτέλεσμα έχασε το απόλυτο των βαθμών αλλά διατήρησε το αήττητο

Αήττητος συνεχίζει και ο ΠΑΟΚ Σταυρού




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.