Κουζμίνσκας στο Flash.gr: «Μακάρι ελληνικό τελικό στην EuroLeague αν και δεν...»

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) με 92-75 για το πρώτο παιχνίδι της α' φάσης των Playoffs της Basket League, απέναντι σε μια μαχητική ΑΕΚ που κατάφερε να μείνει ανταγωνιστική για κάτι παραπάνω από είκοσι λεπτά αγώνα στο παρκέ.

Η «Ένωση» είχε για κορυφαίο τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ο οποίος αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι με 24 πόντους, 6/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 3/3 βολές, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα της πρώην ομάδας του η οποία εν τέλει έκαμψε την αντίσταση των «κιτρινόμαυρων» κάνοντας το πρώτο βήμα στην postseason της Basket League.

Ο πολύπειρος Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στο Flash.gr μιλώντας μεταξύ άλλων για την δύσκολη διακοπή του πρωταθλήματος που έβλαψε τις υπόλοιπες ομάδες πλην «αιωνίων», ενώ εξέφρασε την άποψή του για το Final Four της Euroleague, ευελπιστώντας να δει ελληνικό εμφύλιο.

Διαβάστε περισσότερα για το τι είπε ο πολύπειρος Λιθουανός για την ΑΕΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις προβλέψεις του ενόψει EuroLeague Final Four

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.