Κουτσόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, χαίρεσαι να βλέπεις τον Τάισον»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Κουτσόπουλος και μίλησε για την πρόκριση του Δικεφάλου στο Conference League αλλά και γενικότερα για τη φετινή πορεία των «ασπρόμαυρων».

Αρχικά ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος είπε τη γνώμη του για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Μας προσφέρει συγκινήσεις με τις ανατροπές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι γρήγορος επιθετικά, έχει την ταυτότητα του Λουτσέσκου και είναι κρίμα που μετά τα τελευταία μέτρα ο κόσμος δεν θα τον απολαύσει στην Τούμπα».

Για την μεσοεπιθετική γραμμή: «Σίγουρα βλέπουμε ότι όποιος μπει δίνει το 100, βγάζει μια παραπάνω ταχύτητα. Βλέπουμε τον Τάισον και χαίρεσαι να τον βλέπεις. Μαζί με τον Βιεϊρίνια προσφέρουν εμπειρία. Ο Κωνσταντέλιας έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται αλλά έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ με το αριστερό».

Ποιος είναι ο φετινός MVP: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος MVP. Αλλά αυτό που βγάζει ο Τάισον είναι παράδειγμα προς μίμηση. Χάνεται η μπάλα και γυρίζει να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία. Αυτό ίναι έργο Λουτσέσκου».

Ποιος είναι καλύτερος αριστερός μπακ, ο Ράφα Σοάρες ή ο Μπάμπα: «Είναι πολύ καλοί παίκτες επιθετικογενείς. Ο ένας, ο Μπάμπα, είναι πιο δυνατός. Μπήκε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας»

Για τις εκτελέσεις του Ντεσπόντοφ: «Κάθε στημένο του είναι μισό γκολ. Όλα αυτά φαίνεται ότι είναι δουλεμένα στην προπόνηση».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και αν παίξει ρόλο ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα έχουν πιο βαρύ πρόγραμμα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Δεν θα παίξει ρόλο. Όταν έχεις μεγάλο ρόστερ και δεν παίζεις υπάρχει γκρίνια. Όταν παίζεις Τετάρτη Κυριακή δεν υπάρχει αυτό. Ο Λουτσέσκου έχει την πολυτέλεια με τα παιχνίδια να διαχειριστεί όλο το ρόστερ. Θα κάνει προσθήκες τον Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.