Κουτσόπουλος: «Ο Μάντζιος το πήγε πολύ έξυπνα στο ντέρμπι και υπνώτισε τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Κουτσόπουλος, και μίλησε για το ντέρμπι Άρη και ΠΑΟΚ, τη δική του εποχή στον Δικέφαλο και θυμήθηκε μια φορά που έφυγε από το γήπεδο στις 11 το βράδυ ενώ τόνισε πως ο Κωνσταντέλιας θα μπορούσε να πάρει μόνος του το ντέρμπι αν έμπαινε στο 0-0. Τέλος, σημείωσε πως η ομάδα του Λουτσέσκου δεν χρειάζεται να αποκτήσει δεξί μπακ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μέσα στη Ριζούπολη κερδίσαμε 2-1 και μετά δεν είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια, ο φίλαθλος κόσμος δεν έχει υπομονή. Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με την Καλλιθέα, έφυγα από το γήπεδο στις 11 η ώρα το βράδυ. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, ο Μάντζιος το πήγε πολύ έξυπνα και υπνώτισε τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο 20λεπτο ήταν πιο ενεργητικός ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου θέλει να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους. Ελπίζω πως το πάθημα θα έγινε μάθημα για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάντζιος δεν μπορούσε να σταματήσει με άλλο πλάνο τον ΠΑΟΚ. 

Δε νομίζω πως θα κάνει άλλη γκέλα ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είτε σε ντέρμπι είτε σε άλλα παιχνίδια. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Πιστεύω πως αν ο Κωνσταντέλιας έμπαινε στο 0-0, θα το έπαιρνε μόνος του. Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ πάει για το πρωτάθλημα και η πίεση είναι δεδομένη».

Για το αν χρειάζεται μπακ ο ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω πως χρειάζεται μπακ η ομάδα του Λουτσέσκου, αν χρειαστεί ένα πιο αμυντικογενή μπορεί να βάλει δεξιά τον Κεντζιόρα. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας έμπειρος παίκτης που χρειάζεται στα αποδυτήρια μιας ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.