Κούτσης: «Το αντίδοτο του ΠΑΟΚ είναι το βαθύ rotation»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή να παραθέτει τις σκέψεις του για τη μάχη του τίτλου, την αγωνιστική κοιλιά και το πως μπορεί να την αντιμετωπίσει, ενώ έκανε και το σχόλιο του για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι σε καταπληκτική φόρμα, βγάζει μία προτόγνωρη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ έτσι και τον θεωρώ αδιαμφησβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Προσθέτοντας: «Με τέτοια εικόνα και μία συνεχή βελτίωση δεν μπορεί να πεις ότι δεν θα το πάρει, πιστεύω ότι το επιπρόσθετο βάρος δεν θα τον επηρεάσει. Θα πάει έτσι μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να κρίνουμε με την αγωνιστική εικόνα τώρα και όχι με το αν κάνει μία μελλοντική κοιλιά. Το αντίδοτο του ΠΑΟΚ είναι το βαθύ ροτέσιον».

Ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου και τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:»«Νομίζω θα προκριθεί η καλύτερη ομάδα και η καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν ωραίο και όμορφο να γίνει τελικός ΠΑΟΚ - Άρης, αλλά θα είναι δυσάρεστο να γίνει χωρίς κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.