Κούτσης: «Πάρα πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ η 3η θέση, δεν χτυπάει όμορφα να είναι 4ος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη»

Metrosport Team09 Μαΐου 2023

Για τα κρίσιμα ματς που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» ο Γιώργος Κούτσης.

 «Είναι δύο τελικοί. Ο ένας θα γίνει στην Τούμπα για την 3η θέση και στον άλλο βλέπω να παίζουμε στην... Αλάσκα. Θυμίζει τα σίριαλ με τους κύκλους που βλέπουμε.

Ενας τίτλος είναι ένας τίτλος. Μένει στην ιστορία. Αλλά όσον αφορά τον σύλλογο, αν λέγαμε να επιλέξει, το Europa League θα του δώσει περισσότερα χρήματα και θα είναι ευέλικτος στις μεταγραφές. Και οι δύο στόχοι μπορούν να κατακτηθούν, αλλά και οι δύο μπορούν να χαθούν. 

Δεν χτυπάει όμορφα να είναι 4ος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Είχαμε έναν καταπληκτικό Γενάρη, όμως, μετά η εικόνα δεν ήταν ελκυστική. Τώρα μπορεί να δώσει «απάντηση» με το κύπελλο και την 3η θέση, που είναι πάρα πολύ σημαντική, και να λέμε όχι ότι η χρονιά είναι πετυχημένη, αλλά ότι προσπαθήσαμε».

Κατέληξε μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ. Βλέποντας τις δύο ομάδες εκτιμώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως άλλες χρονιές και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί, αν δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα θα ήταν στην έδρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.