Κούτσης: «Με προβληματίζει ότι δεν παίρνει αποτέλεσμα - Είναι άδικη αυτή η τιμωρία»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες και το αν μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κούτσης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το παιχνίδι με τη Στεάουα: «Μου άφησε πικρή γεύση το παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Με προβληματίζει ότι έχει καλή εικόνα αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Γίνεται προσπάθεια αλλά πρέπει να παίρνει και αποτελέσματα. Να είναι πιο αποτελεσματικός στο αμυντικό κομμάτι και να μπορέσει να βρει τη λύση στο επιθετικό κομμάτι».

Για το πρόστιμο: «Είναι άδικη αυτή η τιμωρία. Η ομάδα δεν ήταν αδιάφορη, ήταν καλή και προσπάθησε. Είναι θέμα συγκέντρωσης και ικανότητας να μπει το γκολ. Πέρυσι είχαμε ένα φορ που δεν ήταν παραγωγικό αλλά το πρωτάθλημα ήρθε. Φέτος, γίνεται προσπάθεια και έλειπε και ο Μπράντον και έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Η κίνηση αυτή δείχνει μια σύγχυση».

Για το αν λείπει ο Μεϊτέ: «Είναι αισθητή η απουσία του πιστεύω».

Για το αν μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση: «Είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, έχει το μέταλλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.