Κούτσης: «Η διακοπή βόλεψε κάποιες ομάδες, όπως τον Άρη - Μεγάλη επένδυση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούτσης, μιλώντας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα οφέλη της διακοπής αυτού. Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις για τις επερχόμενες αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ σχολίασε και τις φήμες «μεταγραφικού ενδιαφέροντος» της Γιουβέντους για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αρχικά, για τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Εγώ στη διακοπή έβγαινα εκτός ρυθμού. Ήταν το κορμί μου τέτοιο, που ήθελα τους αγώνες και τις προπονήσεις ώστε να διατηρούμε σε ένα καλό επίπεδο. Όταν ήμουν τιμωρημένος ή είχα αποχή, δεν ήμουν αυτός που έπρεπε.

Κάποιες ομάδες όμως τις βόλεψε, πχ όπως ο Άρης. Γιατί οι προπονητές μπορούνε να βάλουνε καινούρια πράγματα και να συμμαζευτούν. Επίσης, δεν έχουν πολλούς διεθνείς, δηλαδή μπορείς να δουλέψεις με όλο το ρόστερ».

Για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και Πανσερραϊκός- Άρης: «Το απόλυτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κερδίσει. Με βάση την εικόνα των δύο, θα είναι ένα βατό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

Περιμένω όμως πολύ να δω και τον Άρη».

Τέλος, σχολίασε και τις φήμες που θέλουν την Γιουβέντους να «κοιτάει» τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Αν είσαι συγκροτημένος, χωρίς έπαρση και αλαζονεία για να καβαλήσεις το καλάμι, θα σου πάρει καιρό για να το ξεπεράσεις. Αν κάποιος όμως είναι ταπεινός και δεν πετάει στα σύννεφα, αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν γίνει (μια τέτοια μεταγραφή)  και υπάρχει είναι κάτι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ίδιο το παιδί. Θα είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής θα πάει σε μια τέτοια ομάδα. Πίσω από όλο αυτό υπάρχει ο μηχανισμός των ακαδημιών, για τον οποίο έχει υπάρξει μια πολύ μεγάλη επένδυση. Ήρθε ο καιρός να το εισπράξει όλο αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.