Κούτσης: «Επείγει ο φορ στον ΠΑΟΚ, μια επιλογή σε επίπεδο Ελ Κααμπί, Λιβάι - Δικαιολογημένα ο Λουτσέσκου δεν έκανε δηλώσεις»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιώργος Κούτσης, σχολιάζοντας την στάση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την φιλική ήττα από τη Γκένγκ και την απόφασή του να μην κάνει παραχωρήσει δηλώσεις. Παράλληλα, στάθηκε και στις μεταγραφικές ανάγκες των «ασπρόμαυρων», ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του η Ισπανία να κατακτήσει το Euro 2024. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:  Για το να είναι δικαιολογημένη η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην παραχωρήσει δηλώσεις, μετά τη φιλική ήττα από τη Γκένγκ: «Φυσικά και είναι δικαιολογημένη. Ένας προπονητής χρειάζεται παίκτες από την αρχή, να μπορεί να κάνει τους συνδυασμούς του ή κάποιες διορθώσεις. Σε κάθε περίπτωση έχει δίκιο.

Αν πάρεις τον χαρακτήρα του, ξέρεις ότι αισθάνεται το δείχνει το εκδηλώνει, είναι ανθρώπινο πράγμα και δεν μπορεί να το κρύψει. Δείχνει και μια ειλικρίνεια, είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Παρουσιάζεται μια τρομερή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και εκεί θα ανέβει ακόμη ένα επίπεδο ο σύλλογος. Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα να μην καρπωθεί».

Για τις μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ: «Επείγει πρώτα το φορ και μετά η θέση του κεντρικού μέσου. Αυτό δηλαδή που δεν είχε πέρυσι, έναν επιθετικό που θα σου βάλει 15- 20 γκολ. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν τέτοιο παίκτη. Μετά από 2-3 χρόνια εύχομαι να κάνουν μια επιλογή που να είναι σε επίπεδο Ελ Καμπί, Λιβάι, παίκτης που να έρχεται με ευκολία στο γκολ.

 Κακά τα ψέματα, θέλεις έναν τέτοιο επιθετικό, δεν υπάρχει πιο κατάλληλος παίκτης. Πονάει πραγματικά, πρέπει να βρει έναν επιθετικό που να του ξεκλειδώνει τα παιχνίδια. Παίρνει μια ομάδα πρωτάθλημα χωρίς να έχει φορ».

Τέλος, για τον νικητή του τελικού στο Euro, δήλωσε πως: «Εγώ είμαι Ισπανία, και πριν ξεκινήσει το τουρνουά το είχα πει. Μαρέσει το μοντέλο του παιχνιδιού, το κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Έχουν δροσία, νιάτα και ενθουσιασμό. Θέλω να το κατακτήσει γιατί είναι και η ομάδα που είχε τη καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.