Κούτσης: «Έχει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ - Θα προκριθεί ο Άρης αν...»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

Για τις ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Άρη απέναντι σε Χάιντουκ και Ντιναμό Κιέβου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κούτσης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Για ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί παίζει στην έδρα του. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς. Θα κοιτάξουν να φυλάξουν την εστία τους και να επιτεθούν μετά. Σαν τη γάτα με το ποντίκι θα έλεγα ότι θα κυλήσει το παιχνίδι. Αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ κάποια ομάδα, τότε θα αλλάξουν όλα. Η παρουσία του Αουγκούστο είναι σημαντική αλλά είναι καλύτερο που δεν είναι στην ομάδα. Το μυαλό του δε θα ήταν στον ΠΑΟΚ. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δει πως θα τον αντικαταστήσει».

Για Άρη: «Ο Άρης έχει το προβάδισμα και αν έχει την ίδια καλή εικόνα και στο β΄παιχνίδι, θα προκριθεί. Θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν πειράζει. Αν έχει την ίδια καλή εικόνα, μπορεί να κερδίσει και εκεί. Αν φοβηθεί το παιχνίδι, παίξει αμυντικά ή φοβηθεί, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Πρέπει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.