Κούτσης: «Διάκριση ιστορικής σημασίας η πρωτιά στον όμιλο για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2023

Για την σημασία του αγώνα με την Άϊντραχτ αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούτσης μιλώντας στο Metropolis 95.5. «Είναι παιχνίδι που αναδεικνύεσαι. Η ομάδα μετράει τις δυνάμεις της, πόσο ανταγωνιστική είναι και, φυσικά, υπάρχει η διάκριση που είναι ιστορικής σημασίας. Αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα είναι επίτευγμα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι ανεβάζει τις μετοχές της» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικώς αυτό το διάστημα που παίζουν οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι φίλαθλοι το βλέπουν όλο αυτό με άλλη ματιά, δεν βγάζουν έχθρα, όπως παλιά που ήθελαν να χάνει ο αντίπαλος. Αυτό οδήγησε σε δυσκολίες γιατί δεν μαζεύαμε βαθμούς σαν χώρα. Βλέπω ότι, πλέον, βάλαμε λίγο μυαλό.

Μόνο εάν παίρνουμε βαθμούς θα εξελιχθούμε σαν πρωτάθλημα. Τα έσοδα θα είναι περισσότερα και οι ομάδες μας θα γίνονται καλύτερες. Έχουν αυτή την στόφα και εύχομαι να κερδίσουν όλες. Η μιζέρια είναι ό,τι χειρότερο».

Για την απουσία του Μπάμπα σημείωσε: «Είναι κανονικός μπακ. Εξαιρετικός παίκτης, είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι παίκτες που έχουν ποιότητα, χάρισμα, ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. Θέλεις να βλέπεις τέτοιους ποδοσφαιριστές. Πολύ περισσότερο αυτό το πλήγμα είναι για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του.

Θα έδινε μεγάλες βοήθειες. Αυτούς τους παίκτες τους θέλεις σε τέτοια ματς, δεν τους θέλεις με την Κηφισιά. Σε κάθε αγώνα κάνεις μία αξιολόγηση του ενός ρόστερ με του άλλου. Αν θέλεις να πας σε ένα κυριαρχικό μοντέλο δεν γίνεται να το κάνεις απέναντι σε μία τέτοια ομάδα.

Αυτές οι ομάδες, όπως η Άϊντραχτ, όσο διανύουν την περίοδο του πρωταθλήματος βελτιώνονται. Με την πάροδο του χρόνου βάζουν πράγματα στο παιχνίδι τους, ωστόσο, γίνεται καλύτερος και ο ΠΑΟΚ. Αν κλείσεις τα μάτια του και σκεφτείς πως ήταν στην αρχή και πως τώρα, θα δεις μεγάλη διαφορά.

Δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή παρουσία και βρίσκει τον τρόπο εκτός έδρας να παίρνει παιχνίδια. Στην Τούμπα δυσκολεύεται περισσότερο. Το έχει δείξει, έχει φέρει μεγάλα αποτελέσματα. Πιστεύω πάντα στο σύνολο, όχι μεμονωμένα σε παίκτες. Πρέπει η απόδοση όλων να είναι πάνω από το 7-8».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.