Κουτσιμάνης: «Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Πάρντιου στον Άρη»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο αναλυτής ποδοσφαίρου, Μάριος Κουτσιμανής, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Άλαν Πάρντιου και το μεγάλο στοίχημα που έχει ο Άγγλος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Άρη.

‘’Μιλάμε για έναν προπονητή που δεν θα παίξει ένα μόνο σύστημα. Δεν είναι κολλημένος. Ο Άρης θέλει να κάνει πρωταθλητισμό κι αυτό δείχνει το ρόστερ του ασχέτως αν θα το πετύχει ή όχι. Ο Πάρντιου πέρα από προπονητής είναι και μάνατζερ. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Άλαν δεν θα πρέπει να απαιτεί, αλλά να πείσει παίκτες και κοινό γιατί προέρχεται από ένα προηγμένο Πρωτάθλημα, όπως το Αγγλικό. Από αυτό που έχω δει από τον ίδιο γιατί τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά ματς φημίζεται ότι δεν είναι ήρεμος στον πάγκο. 

Δεν μπορεί να είναι πολύ καυστικός. Όσον αφορά τη διαχείριση προσωπικοτήτων, έχει συνεργαστεί με μεγαλύτερους παίκτες και μπορεί να ανταποκριθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ ικανός στο κομμάτι διαχείριση προσωπικότητας. Το στοίχημα γι΄ αυτόν είναι το βρετανικό ποδόσφαιρο που παίζει κι αν μπορεί να το εφαρμόσει στον Άρη. Δεν έχει σταθεροποιημένη απόδοση, δηλαδή ένα διάστημα μπορεί να παίζει καλά και στη συνέχεια να μην αποδίδει το ίδιο’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.