Κουτσιαύτης: «Από τους πιο επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί ο Βίντσιτς»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ορισμό του Σλάβκο Βίντσιτς στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και την εντύπωση που έχει από τον Σλοβένο διαιτητή.

«Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα και μία σύνδεση με τον Βίντσιτς. Ήταν ξανά στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός πριν από πέντε χρόνια και τότε εγώ ήμουν 4ος. Ήταν αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι, γιατί είχε ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ σε 2-2 με πέναλτι που δεν είχε καταλογιστεί σε πρώτο χρόνο και δόθηκε μετά από ανασκόπηση της φάσης» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν από τους πιο επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί και του είχε αρέσει η Θεσσαλονίκη. Από τότε έκανε άλματα και δίκαια βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές διαιτητών στην Ευρώπη. Επειδή υπάρχει αρκετή τοξικότητα δεν νομίζω ότι η Ελλάδα είναι από τις επιλογές γενικότερα, αλλά αυτοί είναι διαιτητές με μεγάλη προσωπικότητα και αυτά τα ματς τους καθιερώνουν ακόμη περισσότερο. Είναι αρκετά έμπειρος. 

Αυτοί οι ορισμοί έχουν να κάνουν και με την UEFA. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει παρατηρητής ο πρόεδρος της ΚΕΔ, είχε γίνει και με τον Κλάτενμπεργκ και με τον Περέιρα. Δείχνει την βαρύτητα του ματς. Θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι, βέβαια, και δεν μπορεί να μπαίνει πάντα παρατηρητής ο ίδιος, θα είναι και συνεργάτες του».

Κατέληξε λέγοντας για τον Λανουά: «Ο Βίντσιτς είναι μία καλή επιλογή του Λανουά. Είναι διαιτητής με μεγάλη προσωπικότητα, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισε τις αμφισβητούμενες φάσεις τις πρώτες αγωνιστικές. Υπήρχε μία επιλογή φάσεων στην ανάλυσή του που δεν κατάλαβα τα κριτήρια. Κάποια σοβαρά λάθη δεν είχαν μπει στην ανάλυσή του. Δεν μου άρεσε, επίσης, όσα ανέφερε για το πέναλτι στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.