Κουτσιανικούλης: «Έκανα μ@λ@κία που έφυγα από τον ΠΑΟΚ - Ήρθε ο Σαββίδης και άλλαξαν όλα»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Εφ' όλης της ύλης... αποκαλύψεις έκανε στο tik tok ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλώντας για την καριέρα του, τις στιγμές που τον σημάδεψαν καθώς και τους παίκτες που δεν θα ξεχάσει. 

Ο 36χρονος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το λόγο που επέλεξε να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και όχι με κάποιον σύλλογο από την Αθήνα και αποκάλυψε ότι: «Δεν επέλεξα, με πήραν» ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η στιγμή που έφυγε από την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μετάνιωσα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ και πήγα Εργοτέλη γιατί μετά ήρθε ο Σαββίδης και άλλαξαν όλα... Έκανα μαλακία. Δεν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ και αν πάμε πιο πίσω δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ, αλλά κατευθείαν εξωτερικό και θα τελείωνα εκεί».

Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν ήταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ όταν πήγε στην ομάδα αλλά έγινε μετά ενώ σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αμυντικός απάντησε τον Πάμπλο Κοντρέρας και από τους προπονητές ξεχώρισε τον Φερνάντο Σάντος. 

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει κάποιους παίκτες λέγοντας ότι ο Κωνσταντέλιας είναι «Υπερπαίκτης» και ο Στέφανος Αθανασιάδης «Μεγάλος σκόρερ» ενώ επισήμανε ότι το ματς στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε θα του μείνει αξέχαστο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.