Κουτσελίνη: Με δάκρυα μετά το σάλο για Λύτρα - «Με προσβάλλει προσωπικά...»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Για διαστρέβλωση των λεγομένων της έκανε λόγο η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με τις χθεσινές (17/6) δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα, που κατηγορείται για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Λίγη ώρα αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι το κοινό απομόνωσε μια φράση της θέλοντας να την επικηρύξει, επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για ένα ρητορικό ερώτημα.

«Η υπόθεση έρχεται σε μια στιγμή που προηγήθηκαν γεγονότα, για το πώς νιώθει ένα παιδί. Υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης. Τότε, παρενέβη ο Μαρέβης και δεν ολοκλήρωσα τη θέση μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας γιατί μετά έρχονται άλλα κι άλλα κι άλλα.

Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας άνθρωπος που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων που ερχόντουσαν», τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όπως τόνισε, μιλώντας εμφανώς συγκινημένη, έχει ζήσει κι αυτές παρόμοιες καταστάσεις, αναφερόμενη στον «χωρισμό» της από τη μητέρα της, η οποία δεν μπόρεσε να αφήσει τον σύζυγό της που παρουσίαζε κακοποιητική συμπεριφορά.

«Αυτό για εμένα λέει πολλά: υπάρχει απόφαση μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του (σ.σ. Λύτρας). Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά, ότι το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη το παιδί θα υποφέρει για πάντα. Και έχω πάει στο κομμάτι που λέω για την δικαστική απόφαση, ο Δημήτρης θέλοντας να μιλήσει για τα ίδια πράγματα που λέμε, εσείς κρατήσατε τη φράση και το "μετά" του Δημήτρη.

Σας έχω πει ότι για 9 χρόνια έχω αποδείξει πόσο είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες, όχι μόνο τηλεοπτικά το έχω κάνει και έμπρακτα. Χωρίς να έχω βγει και να έχω μιλήσει. Τι έχω προσφέρει έξω από τις κάμερες σ' αυτές τις γυναίκες και πόσο είμαι καθημερινά σε επικοινωνία με πολλές. Αυτό εμένα με προσβάλλει προσωπικά. Όταν παίρνουν και απομονώνουν μια φράση», είπε.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε φάση άμυνας, προσθέτοντας ότι επειδή τους γνωρίζει χρόνια δεν είναι κάτι που η ίδια έχει ξαναδεί.

«Εγώ δεν παίρνω τη συγγνώμη του Απόστολου, να την βάλουμε στην άκρη, γιατί εμένα δεν με αφορά. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Ήμουν ξεκάθαρη: η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Δείτε όλη την εκπομπή 1 ώρα και αν συνεχίζετε να με κατηγορείτε θα σκύψω το κεφάλι και θα πω συγγνώμη. Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλω. Η αλήθεια είναι πως στο διάλειμμα είπα στον Δημήτρη πως θα γίνει παρεξήγηση. Οι συνεργάτες δεν το πίστευαν. Να που είχα δίκιο. Καμία φορά κόβεται φράση και έχω μιλήσει 45 λεπτά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.