Κούστα: «Θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή, μας βοήθησε ο Παπαδόπουλος»

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Ο Κρίστιαν Κούστα μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ηρακλή και τη νέα σεζόν. 

''Ο στόχος δεν ήταν εξαρχής αυτός, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν μας αφήνει μόνους και εμείς κάναμε το αυτονόητο για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, παρότι ο στόχος δεν ήταν αυτός στην αρχή της χρονιάς''. 

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: ''Ο κόουτς είναι έντονος χαρακτήρας και από την μέρα που ήρθε έφερε νέα πνοή και μας βοήθησε με τις παραστάσεις που έχει. Μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο μαζί του και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι''. 

Για την βοήθεια που παρέχει στον Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης: ''Κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος του Ηρακλή την θέλουμε. Ο κ. Μονεμβασιώτης μας βοηθάει και ότι γίνει το καλοκαίρι ας γίνει για το καλό του συλλόγου''.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: ''Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και περιμένουμε πρώτα να τελειώσει η χρονιά και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας. Περνάω πολύ καλά τον 1,5χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.